For Foretag

forCompanies

Företagstjänster

Kontakta oss gärna om du är intresserad av att diskutera ett upplägg för ditt företag.

Här nedan ser du smakprov på vad vi kan erbjuda ditt företag och arbetsplats.

Massage för anställda

Gruppträning för företag

Vi garanterar

Ett professionellt bemötande.

Ett upplägg anpassat efter dina önskemål.

Certifierade tränare.

forCompanies

Gym- och gruppträning för företag & arbetsplatser

Se till att dina medarbetare får svettas och röra på sig i roliga och utmanande gruppass. Vi kan anordna träning utomhus eller på plats hos er. Vi kan även erbjuda företagsanpassade pass på vår träningsanläggning.Du kan även boka vårt gym för bara dig och dina medarbetare. Träna tillsammans och peppa varandra!

forCompanies

Personlig Tränare / PT-Smallgroup

Vill du att dina anställda ska förbättra sin hälsa tillsammans? Med PT Small Group får dina anställda träning tillsammans i grupp med en personliga tränare skapar roliga och peppande pass som alla kan vara med på.  Kontakta oss idag för att anlita en av våra erfarna personliga tränare och ta det första steget mot en hälsosam och aktiv livsstil för dina anställda.

forCompanies

HälsoChallenge

Letar du efter en effektiv viktminskningsprogram för dina anställda? Programmet är utformat för att ge en effektiv viktnedgång samt ge dina anställda förutsättningar att behålla sin nya vikt. Våra experter kommer att hjälpa dina anställda att uppnå sina mål genom en kombination av kost, träning och stöd. Kontakta oss idag för att komma igång med vår beprövade viktminskningsmetod.

forCompanies

Massage

Vill du erbjuda dina anställda massage för ömma och stela kroppar?Vi samarbetar med Sund Hälsa som utför massagebehandlingar på vår anläggning. Kontakta oss idag för att boka ett samtal.