Jobba med oss

Vi söker fler gruppträningsinstruktörer till vårt team

Vill du vara med och bidra till att skapa en friskare och hälsosammare livsstil för våra medlemmar? Vi är alltid intresserade av att hitta nya gruppträningsinstruktörer som kan komplettera vårt team och vårt träningsutbud. Som medarbetare hos Hälsokällan Zakrisdal får du möjlighet att vara med på resan att utveckla Karlstads nyaste och mest familjära träningsanläggning. Du kommer att jobba i ett team med glada och positiva kollegor. 

Så här jobbar vi tillsammans:

Du sätter alltid service till våra medlemmar i första rummet, oavsett när och hur du möter dem på träningen.

Du ser alla medlemmar och möter dem på deras olika träningsnivåer och ger dem en härlig och energigivande träningsupplevelse.

Du levererar säker träning på ett inspirerande och motiverande sätt.

Tillsammans med våra kollegor ser du till att våra medlemmar möts av en ren, snygg och välkommande träningsanläggning.

Du blir en av våra viktigaste ambassadörer och vårt ansikte utåt.

Är det här en bra beskrivning av dig?

Du har en grundläggande utbildning och/eller erfarenhet inom gruppträning för alla åldrar såsom cykel, HIT, yoga, dans, step, 3D, pump, löpning eller liknande.

Du gillar både inomhus- och utomhusträning.

Du har förmåga och gillar att skapa dina egna passupplägg och koncept.

Du har ett personligt och familjärt bemötande, god kommunikationsförmåga och en social och öppen inställning till andra människor.

Du upplevs som serviceminded, självgående och lösningsorienterad.

Du har ett stort intresse för träning och en grundläggande tro på att fysisk aktivitet bidrar till att förbättra människors vardag.

Du är strukturerad och ordningsam, tar ansvar och är plikttrogen. 

_image

Hur

Du skickar in ett personligt brev och ett filmklipp på när du instruerar, minst 15 min, valfri del ur det pass du helst vill instruera i. I filmklippet är det viktigt att vi kan bedöma teknik, passupplägg, hur du coachar samt får en helhetsbild av dig som instruktör.  Vi har en spännande framtid framför oss, och önskar dig välkommen att skicka din ansökan!

Kontaktperson

Ann-Charlotte Alsbro

delägare, platschef & PT

Telefon 073-504 00 37

Maila din ansökan till Ann-Charlotte

Massör sökes

Till vår träningsanläggning söker vi dig som är massör med egen verksamhet (F-skatt krävs).

Vi erbjuder dig att hyra ett behandlingsrum med delad tillgång till pentry, toalett, entré och väntrum. I direkt anslutning till ditt behandlingsrum driver vi en träningsanläggning med anslutna medlemmar som vi kan marknadsföra dina tjänster till.Det finns även möjlighet att hyra del i gymmet för att träna/behandla kunder med redskap eller maskiner.I närområdet finns en stor mängd företag och många boende. Zakrisdal är en stadsdel som växer. Tillgång till fri parkering för kunder och 200 meter till stadsbuss nr 7. Välkommen med din ansökan! 

Contact

Maila din ansökan till Ann-Charlotte eller ring på 073-504 00 37

hiring

PT, hälsocoach, sjukgymnast och arbetsterapeut sökes

Till vår träningsanläggning söker vi dig som är personlig tränare, sjukgymnast, arbetsterapeut eller hälsocoach med egen verksamhet (F-skatt krävs).

Vi erbjuder dig att arbeta med dina och våra kunder/medlemmar i vårt nya och moderna gym med tillhörande faciliteter. Det finns även möjlighet att hyra ett behandlingsrum i anslutande lokal med delad tillgång till pentry, toalett, entré och väntrum. I närområdet finns en stor mängd företag och många boende. Zakrisdal är en stadsdel som växer kontinuerligt. Tillgång till fri parkering för kunder och 200 meter till stadsbuss nr 7. Välkommen med din ansökan!

Contact

Maila din ansökan till Ann-Charlotte eller ring på 073-504 00 37

hiring
hiring

Kort om oss

Hälsokällan Zakrisdal är en ny, lokal träningsanläggning och samlingspunkt för alla åldrar, där alla ska känna sig välkomna. Vi har ett nybyggt, välutrustat och modernt gym. Vi erbjuder även ett brett utbud av gruppträning både inomhus och utomhus, massage och coachning av personlig tränare. Vi finns på Zakrisdalsvägen 24 och har öppet för medlemmar alla dagar mellan 05.00–23.00.

Varmt välkomna till Hälsokällan Zakrisdal - träningsglädje nära dig!