Hälsokällan Zakrisdal

Hushållsnära gym


Vi anpassar verksamheten efter rådande situation och erbjuder våra medlemmar ett unikt koncept som vi kallar "hushållsnära gym".
Allt för att du som vill träna hos oss ska kunna fortsätta göra det, säkert. Vi kör inte bara på, vi ställer inte in – vi ställer om, välkomna!

Boka vårt gym för dig och ditt hushåll

Den 20/11-20 slog vi upp portarna till vår nya anläggning. Tack vare att vi är nystartade så har vi möjlighet att anpassa verksamheten så att den fortfarande är trygg och säker för dig som vill träna hos oss. Vi erbjuder våra medlemmar privata gymtider där man själv, tillsammans med sitt hushåll (eller annan sk sluten social sfär, förutsatt att alla är medlemmar), kan boka och nyttja hela anläggningen. Rekommendationerna att undvika fysisk kontakt förutom med personer i samma hushåll kan därmed upprätthållas.

Detta ger er en unik möjlighet att få nyttja hela anläggningen för er själva. Möjligheten erbjuds alla medlemmar så länge Folkhälsomyndighetens allmänna råd om begränsat umgänge kvarstår i Värmland.

Låter det lockande att kunna träna tryggt, i ett fullt utrustat gym? 
Som medlem får du möjlighet att boka gymmet under våra generösa öppettider - 05.00–23.00, alla dagar. 

Du får även delta i alla våra gruppträningspass. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Frågor och svar om verksamheten och våra anpassningar


Vi får mycket frågor om hur vårt koncept "hushållsnära gym" kommer att fungera. Här nedan samlar vi frågor och svar. Vi fyller på allteftersom vi får in frågor och utifrån den information som kommer från myndigheter kring restriktioner. Har ni fler frågor, är ni välkomna att kontakta oss. Tillsammans hittar vi lösningar!

Fråga: Kommer det bli svårt att få träningstider?

Svar: Nej, vi ser det inte som en risk att det ska bli svårt att få träningstider. Vi har så generösa öppettider och våra medlemmar är ännu så länge inte alltför många.

Fråga: Jag som bor själv i mitt hushåll, måste jag träna ensam?
Svar: Nej, enligt Folkhälsomyndigheten så kan du fortsatt umgås med en liten social sfär, som du annars umgås med. Denna sociala sfär kan du då också träna tillsammans med. Under förutsättning att de också är medlemmar.

Fråga: Om jag bokar en tid, riskerar jag att möta andra medlemmar i entrén eller lokalen?
Svar: Vi kan inte garantera att det inte är några andra människor i entrén, eftersom det finns en lunchrestaurang på entréplan. Så just kring lunchtid kan ni möta andra människor i foajén. Vårt råd till er är då att vänta tills de gått in i restaurangen, eller gått ut. Restauranggästerna uppehåller sig sällan i foajén någon längre stund.

I våra lokaler kommer ni garanterat inte träffa på andra medlemmar, då träningstiderna inte överlappar varandra.

Fråga: Jag vill testa anläggningen innan jag blir medlem och eventuellt ska köpa årskort, hur kan jag göra det? Kan jag köpa engångsbiljetter?

Svar: Eftersom vi vill vara säkra på att alla som använder anläggningen är medvetna om våra obligatoriska hygienrutiner och säkerhetsföreskrifter så vill vi att alla som tränar hos oss är medlemmar. Detta för att vi ska kunna ha möjlighet att ha en privat genomgång av lokaler, maskiner samt rutiner innan du som medlem börjar träna hos oss.

Du kan med andra ord inte köpa engångsbiljetter. Men, du är välkommen att boka en privat tid för visning av anläggningen och du kan då också prova vår utrustning och se om det passar dina behov.